Bo Visser

Bo is een gespecialiseerde familierecht– en erfrechtadvocaat. Zij is jarenlang werkzaam geweest als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor. Naast haar werk heeft zij rechten gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en de Open Universiteit. Door deze combinatie heeft zij jarenlange ervaring opgedaan die haar van pas komt bij het vinden van praktijkgerichte oplossingen.

Op het gebied van het familierecht houdt Bo zich in haar praktijk voornamelijk bezig met (echt)scheidingszaken, verdelingen, gezag/voogdij en alimentatiekwesties. Zij rekent onder andere kleinere ondernemers tot haar klantenkring. Naast het verlenen van bijstand in voornoemde procedures, treedt Bo als advocaat familierecht op in zaken betreffende ondertoezichtstelling, uithuisplaatsing, en afstamming.

Op het gebied van het erfrecht staat Bo haar cliënten bij in geschillen in de afwikkeling van nalatenschappen, bijvoorbeeld in kwesties over aanvaarding, de legitieme portie, legaat, wilsrechten en geschillen met de executeur.

Bo houdt van het dynamische van haar vak waarin de juridische problemen elke keer net even anders zijn. Elke zaak vraagt om een aparte aanpak, ook vanwege de verschillende emoties.

Op haar best is Bo in spoedzaken, waarin snel geschakeld moet worden. Bo is slagvaardig waar nodig en gaat juridisch de diepte in om het onderste uit de kan te halen.

Haar praktijkgerichte instelling maakt haar tot een prettige sparringspartner voor professionals die vanuit de werkvloer te maken krijgen met familiekwesties of erfrechtgeschillen. Als sparringspartner is Bo op de hoogte van belangen van de kinderen die mee kunnen spelen in bijvoorbeeld omgangsprocedures.

Kenmerkend voor Bo: oprecht, praktisch en recht door zee.

Email: bo@visservandewateringen.nl

De wijziging van de voornaam of achternaam

De wijziging van de voornaam of achternaam

De naam die je draagt is gekozen door jouw ouders. Maar wat als die naam jou niet past. Misschien heb je jouw naam nooit mooi gevonden, misschien zijn er later dingen gebeurd waardoor je een andere naam zou willen dragen. Dat kan, het veranderen van de voornaam of achternaam is mogelijk. Lees hier of dat in jouw geval zou kunnen en wat je daarvoor moet doen.