Kim van den Berg

Sinds december 2022 is Kim werkzaam als Paralegal bij Visser Van de Wateringen Advocaten. Kim is al ruim 10 jaar werkzaam in de advocatuur. Naast haar werk heeft zij haar bachelor Rechtsgeleerdheid afgerond aan de Open Universiteit en is momenteel bezig met haar master. In de afgelopen jaren heeft Kim veel kennis opgedaan op verschillende rechtsgebieden, waardoor zij algemeen inzetbaar is. Kim ondersteunt de advocaten met uiteenlopende vraagstukken in zowel de civiele (familie-, erf-, en arbeidsrechtelijke) als bestuursrechtelijke praktijk.

Daarnaast behandelt Kim zelfstandig zaken waarin het niet verplicht is om een advocaat als belangenbehartiger in te schakelen. Zo kunt u bij Kim terecht op het gebied van:

– arbeidsrecht
zoals de beoordeling van een vaststellingsovereenkomst of arbeidsovereenkomsten en advies aan werkgevers en werknemers bij arbeidsrechtelijke vraagstukken;

– bestuursrecht
zoals de invordering van het rijbewijs door het CBR en bezwaar tegen besluiten van de gemeente;

– civiele kwesties met een belang tot € 25.000,- bij de kantonrechter
zoals contractenrecht (consumentengeschillen of consumentenkrediet), onrechtmatige daad of letselschade (deelgeschillen).

Kenmerkend: Veelzijdig, pragmatisch en gedreven

Email: kim@visservandewateringen.nl

De wijziging van de voornaam of achternaam

De wijziging van de voornaam of achternaam

De naam die je draagt is gekozen door jouw ouders. Maar wat als die naam jou niet past. Misschien heb je jouw naam nooit mooi gevonden, misschien zijn er later dingen gebeurd waardoor je een andere naam zou willen dragen. Dat kan, het veranderen van de voornaam of achternaam is mogelijk. Lees hier of dat in jouw geval zou kunnen en wat je daarvoor moet doen.